La catequesi és el camí a través del qual ens anem endinsant cada vegada més en la bellesa de la vida i en les meravelles d'un Déu que desitja la nostra felicitat, i la meva en particular, així com la de tota la meva família i amics. Aquest Déu, que és Pare, em va parlant i ensenyant en el seu Fill Jesús que camina a prop nostre i que anem descobrint en el camí de la vida il·luminada per l'itinerari catequètic, el qual, com és natural, és progressiu adaptant-se a totes les edats. És per això que hi ha diversos cursos de catequesi.  

    L'edat pròpia d'obrir-se i percebre les meravelles del món comença a la infantessa. Així, el camí de la catequesi comença amb el 1r curs al voltant dels 8-9 anys. Tant 1r com 2n curs de catequesi es pot fer en dimarts o dimecres, el dia que us vagi millor, començant a les 17'30 fins a les 18'45 h. 

    A partir del 3r curs es fa la catequesi els diumenges a les 10'30 del matí per acabar amb la celebració de la missa (12 h).  

    En el camí de la nostra fe cristiana té una particular importància...

... el trobament amb d'altres germans i germanes que també coneixen i volen seguir la persona de Jesús i els ensenyaments del seu Evangeli.

... I més encara: el nostre particular trobament amb Jesús mateix a la celebració de la missa dominical. 

Cada diumenge a les 12 h, som convidats els pares i mares, els nois i noies de la catequesi a participar a la Missa Familiar, tothom, però principalment aquells que us voleu anar preparant per a rebre els sagraments del Bateig, la Reconciliació, la Comunió, la Confirmació...

 

 

 

Recordem allò que l’Església, vol fer ressonar en el nostre cor com a missatge principal: 

«Jesucrist t'estima,

va donar la seva vida per salvar-te,

i ara viu al teu costat cada dia,

per il·luminar-te, per enfortir-te, per alliberar-te».

CATEQUESI CURS 2017-18

1er i 2n curs:

·         Dia: podeu triar el dia que us vagi millor entre dimarts o dimecres.

·         Horari: de 17’30 a 18’45 h.

3r, 4t, 5è i 6è curs:

·       Dia: els diumenges.

·      Horari:  10’30  h. 

 INSCRIPCIONS:

·         Dies 27 (dimarts) i 28 (dimecres) de setembre a les 17’30 h.

·         Lloc: Casal Germà Miquel (c/Rectoria 17)

 

Información adicional