Tanto amó Dios al mundo que le envió a su Hijo único, para que todo el que crea en Él no se pierda, sino tenga vida eterna (Jn 3,16).

Índice del artículo

Descàrrega de l'últim full parroquial (LOGOS) amb l'informació més recent de la nostra parròquia

Descàrrega dels Fulls dominicals de l'Arquebisbat de Barcelona

Estem presents a la xarxa de Facebook localitza Parròquia Sant Cristòfol al Facebook

 

 

Evangeli i lectures del dia

 

 

L`AUTÈNTICA ETERNITAT

L´evangeli d´aquest diumenge ens presenta l´anhel més gran que tota persona té; l´eternitat. És la pregunta que li fa el mestre de la llei: Senyor què he de fer per tenir l`herència de la vida eterna?

Encara que no vulguem, encara que no ens importi o no ens agradi, encara que intentem oblidar-nos i encara que fins i tot ho neguem, som éssers transcendents. I és per aquesta raó que les coses “del món” no ens omplen. És veritat que ens agraden més o menys, que ens ho passem molt bé, que tantes coses son meravelloses i d´altres menys, que aquesta vida ens encanta i ha estat un gran regal, però en definitiva… se’ns queda petita, no respon profundament als anhels més íntims de cadascú, no ens dóna la resposta final.

Jesús s’ha encarregat de ensenyar-nos el camí per poder arribar a transcendir ja des d’ara, per poder abraçar-lo un dia i veure´l cara a cara, per arribar a l´eternitat: el camí és estimar a Déu i al proïsme.

No hem de perdre de vista aquesta caritat que és estimar als altres com Déu ens estima. És la base de l´evangeli. Déu ens ha estimat tant que ha donat la seva vida per tots nosaltres, i perquè tinguem vida en abundància. És aquesta l´abundància de l´amor en Ell i en els altres. Fins i tot podríem dir que si no ens costa, si no es converteix a vegades en sacrifici, no és autèntic amor.

Que el Senyor ens acompanyi i ajudi a transcendir, i arribar així cap aquesta eternitat que és Amor, amor a Déu i amor al proïsme.

Información adicional