La catequesi és el camí a través del qual ens anem endinsant cada vegada més en la bellesa de la vida i en les meravelles d’un Déu que desitja la nostra felicitat, i la meva en particular, així com la de tota la meva família i amics. Aquest Déu, que és Pare, em va parlant i ensenyant en el seu Fill Jesús que camina a prop nostre i que anem descobrint en el camí de la vida il·luminada per l’itinerari catequètic, el qual, com és natural, és progressiu adaptant-se a totes les edats. És per això que hi ha diversos cursos de catequesi.  

    L’edat pròpia d’obrir-se i percebre les meravelles del món comença a la infantessa. Així, el camí de la catequesi comença amb el 1r curs al voltant dels 8-9 anys. Enguany oferim a la parròquia la possibilitat de fer aquest 1r curs en dimarts o dimecres, el dia que us vagi millor, començant a les 17’30 fins a les 18’45 h. 

    En el camí de la nostra fe cristiana té una particular importància...

... el trobament amb d’altres germans i germanes que també coneixen i volen seguir la persona de Jesús i els ensenyaments del seu Evangeli.

... I més encara: el nostre particular trobament amb Jesús mateix a la celebració de la missa dominical. 

Cada diumenge a les 12 h, som convidats els pares i mares, els nois i noies de la catequesi a participar a la Missa Familiar, tothom, però principalment aquells que us voleu anar preparant per a rebre els sagraments del Bateig, la Reconciliació, la Comunió, la Confirmació...

 

Recordem allò que l’Església, vol fer ressonar en el nostre cor com a missatge principal: 

«Jesucrist t'estima,

va donar la seva vida per salvar-te,

i ara viu al teu costat cada dia,

per il·luminar-te, per enfortir-te, per alliberar-te».

CATEQUESI CURS 2017-18

1er i 2n curs:

·         Dia: podeu triar el dia que us vagi millor entre dimarts o dimecres.

·         Horari: de 17’30 a 18’45 h.

3r, 4t, 5è i 6è curs:

·       Dia: els diumenges.

·      Horari:  10’30  h. 

 INSCRIPCIONS:

·         Dies 27 (dimarts) i 28 (dimecres) de setembre a les 17’30 h.

·         Lloc: Casal Germà Miquel (c/Rectoria 17)

 

Información adicional